Makkelijk als je kleding klaar hangt

Midden in de winter, als het koud, is of zou horen te zijn, vinden in Milaan, Parijs, Londen en andere fashionable steden de grote modeshows plaats. Dan wordt de wintermode voor het nieuwe seizoen getoond. Dus terwijl wij hier in een lekkere wollen trui zitten, kun je vast zien welke warme trui volgend jaar in de mode is. En dat terwijl de voorjaarsmode zachtjes aan de winkels binnen druppelt. Verwarrend!

Ik vind de modeshows altijd weer een fascinerend gebeuren. De chaos, hectiek, spanning en glamour maken het een interessant schouwspel. Zie je op tv wel eens achter de schermen beelden voorbij komen, dan is de stress werkelijk niet te harden. Vlak voor de show moeten er steevast nog kralen worden vastgezet, rokken korter gemaakt of stukken kraag geborduurd. Alles last minute. Zenuwslopend om te zien.

 

Nooit lijken de collecties is gewoon een paar dagen van te voren lekker rustig op een hangertje te hangen.Is de show eenmaal gestart dan is er back stage een wirwar van heen en weer rennende modellen, die in minder dan een minuut van complete outfit moeten veranderen. Stel je voor dat je het zelf zo snel zou kunnen. Dat zou ’s ochtends een hoop tijd schelen!

Dat lijkt me trouwens ook wel wat, dat je kleding net als bij de modeshows alvast klaar hangt op een kledingrek. Alles keurig bij elkaar gezocht. Met bijpassende accessoires en de juiste schoenen. Dat je zo zonder dat je na hoeft te denken alles zo aan kan trekken. En doe er dan ook maar meteen zo’n stylist bij die zorgt dat alles netjes zit, en een kapper, en visagist! En klaar is Kees! Helaas, dat zit er niet echt in. Maar dat van die kleding klaar hangen, dat kun je wel zelf doen. Neem eens een keer de tijd om je hele kast door te struinen om te kijken welke combinaties je kunt maken. Dan zie je meteen welke kleding haar beste tijd heeft gehad. Hup, weg er mee, daar knapt je kast van op. En als je weer fris in beeld hebt wat je aan kleding in huis hebt, stap dan bij embrace binnen. Want met een paar nieuwe items kun je weer leuke nieuwe combinaties maken, volgens de laatste trends en ben je de ster in je eigen modeshow!

 

VFiles+Backstage+Mercedes+Benz+Fashion+Week+GE3mYQ2ynaMl 2 issa_london_backstage-0593 Pringle+Scotland+Backstage+Spring+Summer+2010+_kPtoHODu_5l